Image

PROimun DEFEND sirup

Postoji vrijeme u godini kada je moguće potrebna pojačana potpora imunološkog sustava. MARSOVCI PROimun DEFEND sirup može se koristiti za dugoročnu potporu ili prije i tijekom posebnih razdoblja npr. prije početka školske godine, razdoblja prehlada i viroza itd.

Njegova moć je u sinergiji vitamina C, ekstrakta crne bazge i šipka, rutina te beta glukana.

Crna bazga i šipak tradicionalne su biljke poznate u narodnoj medicini

Vitamin C kao snažni antioksidans doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava:

  • Ugodan okus bazge
  • Bez bojila
  • Bez konzervansa

UPUTE ZA UPOTREBU:

Za redovnu upotrebu: Djeca od 3 godine, adolescenti i odrasli uzimaju jednu malu žlicu (5 ml) jednom dnevno.

KOD AKUTNO POJAČANE POTREBE (KROZ 7 DANA):

Djeca starija od 3 godine, adolescenti i odrasli uzimaju jednu malu žlicu (5 ml) tri puta dnevno.

Dobro protresti prije svake upotrebe! Preporučuje se uzimati sirup ujutro i/ili navečer prije spavanja. Može se dodati u vrući čaj (do oko 80°C).

SASTOJCI:

invertni sirup, pročišćena voda, glukozni sirup, ekstrakt cvjetova i plodova crne bazge (Sambucus nigra), beta glukan iz kvasca Saccharomyces cerevisiae, L-askorbinska kiselina, regulator kiselosti: limunska kiselina; aroma bazge i limuna, rutin, ekstrakt plodova šipka (Rosa canina), guanabana aroma.

UPOZORENJA:

Nije prikladno za djecu mlađu od 3 godine. Ne koristiti za vrijeme trudnoće. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Čuvati od dohvata male djece.

UVJETI ČUVANJA:

Čuvati na tamnom i suhom mjestu, na temperaturi do 25°C. Čuvati zaštićeno od svjetlosti i zamrzavanja. Upotrijebiti unutar 2 mjeseca od otvaranja.