Marsovci - PROimun DEFEND sirup

PROimun DEFEND sirup

Za dugoročnu potporu imunološkom sustavu. 

Postoji vrijeme u godini kada je moguće potrebna pojačana potpora imunološkom sustavu kod djece.  
Marsovci PROimun DEFEND sirup se može koristiti za dugoročnu potporu imunitetu, a pogotovo tijekom posebnih razdoblja, kao što su povratak u školske klupe i vrtić, sezona prehlada i viroza itd. 

Marsovci PROimun DEFEND sirup sadrži sinergiju vitamina C, ekstrakta crne bazge i šipka, beta glukana iz kvasca S. cerevisiae i rutina. 
Crna bazga i šipak tradicionalne su biljke poznate u narodnoj medicini. Vitamin C kao snažan antioksidans doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Za redovnu upotrebu: Djeca od 3 godine, adolescenti i odrasli uzimaju jednu malu žlicu (5 ml) jednom dnevno.

KOD AKUTNO POJAČANE POTREBE (KROZ 7 DANA):

Djeca starija od 3 godine, adolescenti i odrasli uzimaju jednu malu žlicu (5 ml) tri puta dnevno.

Dobro protresti prije svake upotrebe! Preporučuje se uzimati sirup ujutro i/ili navečer prije spavanja. Može se dodati u vrući čaj (do oko 80°C).

SASTOJCI:

invertni sirup, pročišćena voda, glukozni sirup, ekstrakt cvjetova i plodova crne bazge (Sambucus nigra), beta glukan iz kvasca Saccharomyces cerevisiae, L-askorbinska kiselina, regulator kiselosti: limunska kiselina; aroma bazge i limuna, rutin, ekstrakt plodova šipka (Rosa canina), guanabana aroma.

UPOZORENJA:

Nije prikladno za djecu mlađu od 3 godine. Ne koristiti za vrijeme trudnoće. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Čuvati od dohvata male djece.

UVJETI ČUVANJA:

Čuvati na tamnom i suhom mjestu, na temperaturi do 25°C. Čuvati zaštićeno od svjetlosti i zamrzavanja. Upotrijebiti unutar 2 mjeseca od otvaranja.